Užívajte si fit aktívny životný štýl vďaka chutným nutrične bohatým polievkam Fit Soups . Obsahujú čisto prírodné zložky bez konzervantov, umelých farbív či zbytočne dodávaných aróm. Ak hľadáte alternatívne náhrady obeda, večere či rýchly snack na výletoch alebo na zahriatie počas chladných večerov, praktické Fit Soups diétne polievky sú tu pre vás. Rýchla príprava v troch príchutiach – hokkaido, hrášok a hovädzí vývar. Stačí len otvoriť sáčok, zmes vysypať do hrnčeka a zaliať horúcou vodou. Fit Soups polievky neobsahujú lepok (glutén), sú bez pridaného cukru, bez glutamánu, konzervačných látok či umelých aróm a farbív s prírodným zložením.
Hrášková polievka (proteínovo - vlákninová)
Ide o vegánsku polievku s obsahom proteínu 36 %, je obohatená o MCT tuky ako okamžitý zdroj energie a podpora spaľovania tukov. Jedna dávka obsahuje až 14 g bielkovín a 8 g vlákniny.
Fit polievka z mladého zeleného hrášku je plná živín, ktorý podporuje naštartovanie regenerácie. Je obohatená o hráškový proteín, vďaka čomu zasýti na dlhšiu dobu. Vysoký podiel vlákniny podporuje optimálne trávenie a peristaltiku čriev. Hrášková krémová polievka je tiež vhodná pri redukcii telesnej hmotnosti ako náhrada jedla a na udržanie prirodzenej svalovej hmoty. Hrášok prospieva vyváženej hladine cukru v krvi a obsahuje vitamín K a D na pevné kosti.
NÁŠ TIP: Do hráškovej polievky pridajte chrumkavé krutóny, slaninkový chips prípadne na dochutenie kyslú smotanu, tekvicový olej alebo semienka.
Hokkaido polievka (vlákninová)
Ide o vegánsku polievku s vysokým obsahom vlákniny. Jedna dávka obsahuje 6,13 g vlákniny a len 314 kcal. Je taktiež obohatená o MCT tuky.
Fit Soup v príchuti hokkaido je krémová polievka z pravého hokkaida s príjemnou sladkastou chuťou. Krémová hokkaido polievka má špeciálne zloženie bohaté na rozpustnú a nerozpustnú vlákninu, ktorá podporuje správne trávenie a tým eliminuje tráviace problémy. Vhodná na konzumáciu pri redukcii hmotnosti a pri tráviacich ťažkostiach spojených s nedostatočným vyprázdňovaním. Hokkaido tekvica priaznivo pôsobí na trávenie a vysoký krvný tlak.
NÁŠ TIP: Podľa chuti pridajte lyžicu smotany, tekvicové semienka či tekvicový olej. Dodajú polievke ten správny šmrnc.
Hovädzí vývar (proteínová polievka)
Hovädzí vývar má vysoký obsah proteínov – až 80 %, minimálne množstvo tukov a sacharidov. Je vhodný pre každého aktívneho človeka s vysokým výdajom energie, ako aj rýchla náhrada jedla počas dňa. Jedna dávka obsahuje až 28 g bielkovín.
Číra chutná hovädzia polievka vás prekvapí nielen svojim vysokým obsahom bielkovín, ale aj mäsovými guličkami s obsahom až 98 % hovädzieho mäsa. Hlavnou bielkovinovou zložkou polievky sú hovädzie kolagénové peptidy, ktoré sa okamžite vstrebávajú, nezaťažujú tráviaci trakt a prispievajú aj k starostlivosti o kĺby. Čisto prírodné zloženie s kúskami natur zeleniny a byliniek vám pripomenie nedeľnú atmosféru a chuť domáceho vývaru. Vhodná náhrada jedla i proteínového nápoja, prispieva k udržaniu prirodzenej svalovej hmoty.
NÁŠ TIP: Do polievky môžete podľa chuti pridať proteínové rezance alebo guličky. Ideálne rýchle jedlo po tréningu, ale i kedykoľvek počas dňa pri pocite hladu.
FIT SOUPS obsahujú:
- MCT tuky (obsahuje hrášková a hokkaido polievka) - výhodou je ich ľahká stráviteľnosť, ktorá sa neukladá do zásob tuku, ale používa ako rýchly zdroj energie pre metabolizmus svalov. Eliminuje hlad, chronickú únavu a podráždenie spôsobené nedostatkom cukrov.
- Inulín (obsahuje hrášková a hokkaido polievka) - je polysacharid, ktorý sa v črevách chová ako rozpustná vláknina, ktorá má funkčný význam vo výžive človeka. Bakteriálne enzýmy inulín rozštiepiť dokážu, preto je pre nich zdrojom energie a chová sa ako prebiotikum(živná pôda pre probiotiká). Vláknina inulín sa nevstrebáva, preto jej kalorická hodnota je nízka a teda nezvyšuje hladinu cukru v krvi.
- Hovädzí kolagén (obsahuje polievka hovädzí vývar) – kolagén je zostavený z kompletného profilu dôležitých aminokyselín, ide najmä o funkčnosť vysokej dávky glycínu, prolínu a hydroxyprolínu. Kolagén sa v tele prirodzene produkuje, no s rastúcim vekom sa jeho produkcia postupne znižuje, čo vedie k oslabeniu štruktúr buniek a prejavom starnutia.